2021-05-20 816 瀏覽
最近聽到海港城都有啲驚,因為每個人都喺度瘋狂用Coupon換coupon,本來平時唔點買嘢嘅我俾朋友威逼利誘買咗唔少無謂野🤦🏼‍♀️但亦都多得啲coupon,令我哋終於有機會試到好多平時overpriced嘅餐廳。本着唔係太情願亦對high tea set冇乜期望嘅心態陪朋友去食hightea,隨意搵到呢一間以松露為主題嘅餐廳,望住無敵大海景食tea確實係賞心悅目,但估唔到嘅係佢嘅食物質素咁有驚喜!基本上佢差唔多每一碟菜都有松露作點綴,但千祈唔好期望會有好重嘅松露味,有別於傳統嘅afternoon tea,佢嘅鹹點比較多,例如黑松露炒蛋,龍蝦牛油果撻,芝士焗蠔同埋田螺酥皮撻,而甜點亦唔係普通蛋糕,你見到真係會有一種滿足嘅感覺,心諗終於唔係食埋啲十9三文治mousse cake😂!我哋揀咗有香檳嘅套餐,仲會再送兩杯餐飲同松露朱古力,真係飽得來亦都好滿足!小小tip from一個精打細算嘅朋友 - 原本真係有人係Carousell 放coupon,如果想係度食嘢,建議可以去買coupon ,半價食個價錢真係值好多!我哋兩個人discount後平均都係$250一位咋!

用餐優惠
優惠券