2024-08-15
朋友生日指定要食呢間素菜,同我哋講話會有表演😅,冇所謂啦即管試吓。📱打電話訂位時接線的人非常有禮貌,後來同佢講話要改期,佢話佢哋假期休息,希望我哋維持原來嘅日子。我唔知嗰個係侍應定係老闆,佢好熱情咁介紹每一道菜,雖然有點over多嘢講但是其實都係親切嘅。老實講呢間素菜啲嘢全部都好好食, 每碟嘅presentation都靚仔,我哋當晚去係星期六但竟然唔爆滿,有半場係關咗燈,其實都幾唏噓,聽聞以前訂位要提前一個月。呢度嘅素菜餐單係“阿媽家姐”,全場人都係食嗰啲唔會有選擇,不過素菜其實都冇乜所謂。 提前同佢哋講話同朋友慶祝生日,竟然送咗個小蛋糕🎂畀我哋非常驚喜,呢啲熱情小店買少見少,真心希望多啲人會支持,由新界特意過來港島區食呢餐都係值得嘅!