2021-08-26 58 瀏覽
💛💛💛尖沙咀呢間just’er 西餐廳係名副其實嘅全院滿座🤭餐廳唔算大 座位唔多所以佢哋係長期爆嘅黃店😚想食記得早啲預約😳😳餐廳有好多霓虹光管嘅打卡位 裝修真係好有心思🤗食物質素亦都好有驚喜🤤介紹返今次食咗嘅食物先:焗多汁豬仔骨配薯條 平時出去食ribs都好貴 所以呢度嘅價錢真係算好抵食 七至八條ribs 都係百零蚊😱😳 而且份ribs焗得岩岩好 小小燶燶地又鎖得住肉汁👍🏻薯條炸到又金黃又脆🤤🤤好好食呀!!墨西哥風味海鮮蕃茄意粉 叫嗰時侍應已經好貼心咁提醒呢款意粉會辣辣地😳 番茄醬配tabasco 辣得幾過癮🤪原條燒吊筒又係出乎意料地抵食 成條燒魷魚都係六十幾蚊🥰 作為小食嘅份量亦都岩岩好🤤👍🏻而且魷魚好有口感 完全唔靱 啲燒汁仲好入味 😚曲奇馬上瘋 最最最最最驚喜嘅係佢哋嘅飲品 佢哋提供好多好特別嘅限定款式😚今次試咗小編最愛嘅Oreo 特飲一試難忘 😭😭因為平時飲開嘅Oreo都係超級甜同埋超級漏🙄 好多時飲一兩啖就會飽 成餐飯就唔使食🙄不過呢杯曲奇馬上瘋真係一啲都唔漏 甜度亦都係啱啱好😚😚但係亦都保留到Oreo曲奇嘅味道🤤食咗咁多嘢再飲埋一杯飲品都唔會覺得好濟👍🏻
💛💛💛
尖沙咀呢間just’er 西餐廳