2024-04-14 351 瀏覽
真係好耐無去食放題啦, 有個姊妹派帖約咗去食,地點搵就腳旺角兆萬,方便大家食完回家。遲咗少少到,她們已經叫定嘢食,用QR code自己落單,方便之餘食物準確送上。刺身真係多選擇,肥美三文魚,爽彈榮螺,鮮甜蝦,大大粒帶子口感豐富,赤貝脆口帶鮮,還有多款選擇。 當然壽司都讓我覺得唔錯。另外入座即送有兩款選,她們揀咗松葉蟹腳海鮮鍋,大大隻青口,幾條蟹棒,大蝦魚片豆腐同埋黃牙白,湯底濃濃豬骨,另外可以加火鍋料,肥牛,牛丸,疏菜等,夠晒豐富。下次試另一款和牛壽喜燒,見隔離枱都好吸引。還有好多款熱食,泰式美食,天婦羅,燒物,炸物,較出色係泰式豬頸肉,蝦餅,燒牛舌,泰式肉碎包,冬蔭功。。。我發覺冇可能叫到咁多。她們還升級冇限加生蠔,燒鰻魚,籃莓鵝肝同磯煮鮑魚及海膽軍艦等,榴槤控更加開心榴槤多士同榴槤筒。 個人最愛鮑魚夠入味又彈。甜品飲品種類亦都比其他放題店多,甜品櫃靠咗lift 口位,韓國品種極多囉,試咗幾款超滿足。

當然壽司都讓我覺得唔錯。

2024-04-09
  • 刺身