最近去咗尖沙咀依間「Season Plus」食晚飯,佢哋嘅生蠔真係唔錯,而且喺酒類上依度都有好多選擇,另外,依度嘅經理好熱情,服務好好,佢除咗斟埋杯紅酒坐喺隔離同我哋吹水,仲親自整咗兩款小食同兩杯生啤,請我哋飲飽食醉,等我哋可以一齊一路食嘢一路吹水,喺度食飯真係好開心。*此餐廳收取加一服務費。美國特級安格斯肉眼(單點$368),肉質五成熟,色澤粉嫩,配以玫瑰鹽食用,牛味更加突出,薯菜包括有馬鈴薯、大蒜、番茄、節瓜、長豆。凱薩沙律配挪威煙三文魚(單點$128),好足料,包括有羅馬生菜、芝士、麵包粒、車厘茄、櫻桃蘿蔔、煙肉碎,煙三文魚味道鹹香。炸美國薯條配黑松露芝士醬(單點$68),口感香脆,配以黑松露芝士醬食用,味道獨特。炸雞軟骨(單點$68),口感酥脆,食落有咬口。12隻精選生蠔(跟酒$50),食落好新鮮,配以檸檬汁、Cocktail Sauce食用,味道更佳。Paesello Caraldi Vino Bianco d’Italia (單點$168),果味濃香,飲落好清爽。

*此餐廳收取加一服務費。

炸雞軟骨(單點$68),口感酥脆,食落有咬口。

• 生蠔
  • 精選生蠔