Bostonian Seafood & Grill (已結業)

2021-04-05 1827 瀏覽
結婚周年飛甩細路嚟Langham staycation,晚餐落嚟呢度慶祝。之前嚟過食brunch,已經好鍾意呢度嘅環境,覺得氣氛好好,好浪漫,好適合情侶。頭盤叫咗煎鵝肝配無花果,好新鮮嘅配搭,邪惡嘅鵝肝配上健康嘅無花果,味道好夾。主菜叫咗US Prime Ribeye,正常水準,唔係唔好食,但係冇乜驚喜。至於Wild Black Cod,真係真係超級驚喜,係好好好好味!好厚嘅一舊魚,魚皮煎得好香,魚煎到啱啱好,非常juicy,依家提返都想食。至於甜品,都係另一個重頭戲,因為叫咗我最愛既Baked Alaska! 真係唔係有好多地方有呢個甜品食,有得睇,有得食,又好味,真係想快啲返去再食。今餐anniversary dinner冇投訴,順利過關✌🏻
Foie  Gras
US  Prime  Ribeye