2016-06-28
一行四女子,夾岩位置就去呢到食野,順便搵個地方去傾下計,雖然地方唔算大,但食物都幾唔錯。。。叫左杯叫butter milk fruit tea..呢款熱茶可以款配唔同既糖,未加糖之前,飲落好有山楂味,同佢個茶名一d都唔同,但聞落好香,加糖之後,茶味未出。。感覺都幾特別。。叫左軟殼蟹闊麵,香辣雞肉pizza, 香草西冷牛扒,焗田螺+野菌薯皮。。。pizza - 係用青咖喱,焗芝士,薄底,脆卜卜,甜甜地又有芝士既香 ,不錯呀~軟殼蟹闊麵 - 麵質好好,唔太淋,但略為辣左小小西冷牛扒 - 雖然叫左七成,因為朋友有左,唔食得太生,但上菜個陣就似五成,雖然係生左小小,但都估唔到,夠淋,又有肉味焗田螺+野菌薯皮 -- 田螺肉就夠彈口,而且加埋野菌,唯套個薯皮就乾身左小小同薄左d..其餘,朋友叫左個朱古力同ice 果茶的確有點意外,冇唸過平民價,食到有水準既食物,不錯不錯。。
軟殼蟹闊麵 - 麵質好好,唔太淋,但略為辣左小小
其餘,朋友叫左個朱古力同ice 果茶
的確有點意外,冇唸過平民價,食到有水準既食物,不錯不錯。。