2019-05-07
兩草小編一向都麻麻地又多肉又咸既野食,但今次搵到間好食既鋪頭介紹比大家👍🏻~~!💰入到去畫紙仔點野食,我地叫左香煎脆邊蛋肉餅飯 ($30),一個肉骨胡椒肉骨茶 ($35)同一個小籠包胡椒肉骨茶 ($35)🍚香煎脆邊蛋肉餅飯個豉油真係重點,好香,配飯一流,太陽蛋個邊煎到金黃色,脆脆地,蛋汁撈飯好正!個肉餅都幾大塊,兩邊煎香亦有咬口,呢碗飯食完真係會想食多個☕肉骨胡椒肉骨茶同小籠包胡椒肉骨茶個底係一樣既,肉骨茶好重胡椒味,但又唔辣喉,亦唔似外面好苦好苦既中藥味,甜甜地幾好飲!肉骨正常但小籠包幾好食,咬落去又有d肉骨茶浸出黎,係一個幾新鮮既食法🌟總體黎講呢間係我會想番去食多次😻講起黎都有d想食個肉餅飯🥺評分🙌🏻味道:9/10環境:7/10價錢:8.5/10服務:8/10
💰
🍚