2023-02-24 24 瀏覽
一出動就要去食好西,日本🇯🇵未去到,食住拉面先,原來唔係鐘意拉面人,但隔離人兄喜歡咪食下囉😌呢間聽就聽得多,都好出名,估唔到咁好味😍太多選擇,好難揀,最後我嗌左個 #黑鳴虎 黑蒜油拉麵🍜第一次食黑蒜,味道好特別,苦苦地,但好香,湯底好濃又唔會好咸,豚肉叉燒好嫩口,一啲都唔’鞋‘口,份量再多啲就好啦😌保姆兄就嗌左 #鳴海老 湯底係好濃郁既海老蝦香,而且仲有隻糖心蛋,勁正🤤88蚊碗食到呢個質素,絶對值得👍 #芝麻雞翼 必點,炸得又脆又香,得3隻2條友唔夠分呀🤣🤣🤣呢間仲有Lunch set,都係$5x-6x,價錢十分相宜,難怪晏就咁多學生棒場🤤鐘意食拉麵一定要trytry🍜路過記得俾個like💕

鐘意食拉麵一定要trytry🍜路過記得俾個like💕