2024-04-26 64 瀏覽
中午與阿爸出嚟屯門處理啲事,佢話想食餐好嘢先返工😁,選擇咗去呢間位於屯門嘅茶餐廳「鋒哥廚房」💛王牌特製炒米粉(台灣腸、火腿、蝦仁)主角係米粉、台灣腸、火腿和蝦仁,呢幾樣配上一齊,鮮香嘅感覺為呢個食物增色不少,一入口,各種滋味瞬間迸出嚟,真係叫人唔食都唔得🤤。💙乾炒牛河牛肉炒得外焦裡嫩,色香味俱全嘅乾炒牛河,甜鹹適中,每一啖都能品嚐到恰到好處嘅焗味,真真正正係俾面食攞盡風頭🥩。所有食材都係用上高質素嘅食材,一食落去簡直大滿足,真係無得輸。而且屯門現在有咁一間好去處,真係超開心🤣飲食之外,佢哋嘅服務態度都超級好👍親切貼心嘅服務。 結語:呢一餐唔算貴,都好食。CP值超高,價錢公道,味道出眾,絕對值得一試🔥
飲食之外,佢哋嘅服務態度都超級好👍親切貼心嘅服務。