2019-02-06 118 瀏覽
放假日子 經過深水埗呢頭 想試下呢間誠記 小籠包 好彩 去到即刻有位 職員十分有禮 今晚點左1)南翔小籠包 x 6 2)生煎包 x 4 3) 蠔仔煎旦配菜反 4) 熱豆漿 5)綜合q q 芋圓 小籠包賣相唔錯 食落夠熱 小籠包外皮厚度適中 而生煎包 充滿熱熱湯汁 食果陣要好小心 美中不足生煎包個底部略厚 蠔仔煎旦有驚喜啵 唔係炸而係煎旦 食落冇甘漏 好大份 好抵食 配上菜反唔錯唔會有好油感覺 熱豆漿正常 甜度適中 呢度出名芋圓 最後點左碗綜合q q 丸子 小丸子細細粒 好味 地瓜丸又好味 有咬口 雪耳個人嘛嘛地 整體上呢間餐廳可以再黎 性價比高 而且店員十分有禮 食完野仲叫你坐多陣都得 讚啊!