2023-09-11 88 瀏覽
日本返香港之後最掛念嘅一定係我最愛嘅香港米線˖ ࣪⊹最掛住最掛住嘅係元朗雲家😚上次食佢嘅湯底真係令人念念不忘o(*^▽^*)o上次我食嘅係麻辣上網睇原來佢既酸辣都出名好食 加上其實我都好鍾意食酸嘢 所以今次就叫一碗酸辣一碗麻辣返屋企慢慢享受˖ ࣪⊹❀ 小鍋紅薯粉酸辣冬菇·魚肉春卷·豬紅酸辣湯底果然出色 酸味比辣味出眾超級醒神開胃 另外一提佢嘅酸辣都可以揀辣度!魚肉春卷都係上網推介 味道不錯口感彈牙巨型冬菇大大粒!❀ 小鍋米線麻辣中辣雞絲·豬腸·腩肉麻辣湯底依然保持水準˖ ࣪⊹食中辣我就冇咁犀利啦 哈哈 我見另一半都食得非常過癮!份量真係非常之多!'❀墨魚頭墨魚頭上次叫過覺得好好食 喺度諗究竟試其他小食好啊定係encore好?因為太好食,所以決定encoreo(*^▽^*)o超香嘅蒜蓉味😚😚😚😚❀炸雞翼剛剛好 唔會有燶味 雞翼醃得好入味再配埋秘製醬汁 非常惹味!ᙏ̤̫͚ ‎♡‧₊˚Follow Kirby 帶你食好西ᙏ̤̫͚ /✿*°
上次食佢嘅湯底真係令人念念不忘o(*^▽^*)o

❀ 小鍋紅薯粉酸辣
冬菇·魚肉春卷·豬紅
酸辣湯底果然出色 酸味比辣味出眾
超級醒神開胃
另外一提佢嘅酸辣都可以揀辣度!
魚肉春卷都係上網推介
味道不錯口感彈牙
巨型冬菇大大粒!

❀ 小鍋米線麻辣中辣
雞絲·豬腸·腩肉
麻辣湯底依然保持水準˖ ࣪⊹
食中辣我就冇咁犀利啦 哈哈
我見另一半都食得非常過癮!
份量真係非常之多!

❀墨魚頭
超香嘅蒜蓉味😚😚😚😚
炸雞
剛剛好 唔會有燶味 雞翼醃得好入味
再配埋秘製醬汁 非常惹味!