鉄板燒二人套餐🔥 $1280/二人前👭生果沙律🥗生果有藍莓🫐、菠蘿🍍、蘋果🍎,沙律菜和蕃茄仔🍅都爽口新鮮🥬鵝肝🪿鵝肝🪿有手掌尺寸咁大,厚厚的,外層煎得金黃😍,香脆可口,配上脆卜卜的多士🍞和黑醋汁🧉,非常美味,好滿足😋車海老🦐車海老大隻🦐,將牠香煎,蝦膏香濃,肉質爽彈,味道鮮甜👍魷魚🐙魷魚片🐙配上些許香料🧂,再炒一炒就夠,質感柔軟,有嚼口😁牛薄燒🐂牛肉片鮮紅色🥩,脂肪比例均勻,將牛肉片放平,放上蒜片🧄和香葱,灑上少許黑胡椒和調味料🫙,將牛肉片卷埋,係鐵板上燒🔥,就做出肉嫩多汁的牛薄燒😋👍炒野菜🥦炒野菜乾爽香口,味道清甜🥙燒飯🍚差不到尾聲就食埋碗炒飯,米飯粒粒分明🍚,火腿味突出🥓味噌汁🥣味噌湯正常,有白蘿蔔、海帶和洋蔥🧅,更加清甜☕甜品🍨甜品是芝麻/抹茶雪糕🍨,我選擇的抹茶雪糕🍵香滑、香濃,食完個甜品就大滿足了🤩總括而言,餐廳環境優雅😇,面對著維港食🎆,有廚師在場整野食👩‍🍳,食物質素高質👍,份量適中,價錢合理🤑,如果是慶祝特別日子/請客🥳,值得考慮😎
鉄板燒二人套餐🔥 $1280/二人前👭
生果沙律🥗
生果有藍莓🫐、菠蘿🍍、蘋果🍎,沙律菜和蕃茄仔🍅都爽口新鮮🥬
生果沙律

鵝肝🪿
鵝肝

車海老🦐
車海老大隻🦐,將牠香煎,蝦膏香濃,肉質爽彈,味道鮮甜👍

魷魚🐙
魷魚片🐙配上些許香料🧂,再炒一炒就夠,質感柔軟,有嚼口😁
魷魚

牛薄燒🐂

炒野菜🥦
炒野菜乾爽香口,味道清甜🥙
炒野菜

燒飯🍚
差不到尾聲就食埋碗炒飯,米飯粒粒分明🍚,火腿味突出🥓
燒飯

味噌汁🥣
味噌湯正常,有白蘿蔔、海帶和洋蔥🧅,更加清甜☕

甜品🍨

2023-12-28