2021-08-07
Bookmark左好耐環境好靚嘅sensu, 上次經過荃灣仲見到有Teaset,都幾抵又好想試,就食完晏都照食😙🌟The Wizard of Oz tea set ($238)有2杯冷泡茶鹹點:巴馬火腿哈密瓜香蒜炸魷魚開胃香檳黃金蝦杯地中海蝦義式烤麵包配黑松露甜點: 藍莓馬德蓮貝殼蛋糕朱古力馬卡龍乳酪泡沫杯鬆餅✨Add on 3 items ($58)-煙三文魚伴水牛芝士-芝士蛋糕-星夜蒟蒻啫喱-Teaset後邊仲有乾冰,一倒水落去就可以有煙霧離漫嘅感覺🥰 加埋後邊藍色嘅植物,好似走咗入the wizard of Oz入邊咁🤩 最鍾意呢個Tea set有少量嘅炸物,炸蝦同埋炸魷魚都好好味🤤 甜品方面呢個朱古力馬卡龍味道好正,靚得來食落都唔會太甜!另外add On嘅甜品之中,啫喱口感好彈牙,而且顏色超夢幻,超推介🥰另外sensu沙田都開新分店!覺得荃灣有啲遠嘅朋友仔就可以選擇去沙田🤣
有2杯冷泡茶
藍莓馬德蓮貝殼蛋糕
朱古力馬卡龍
乳酪泡沫杯
鬆餅
✨Add on 3 items ($58)
-煙三文魚伴水牛芝士
-芝士蛋糕