2023-03-26
⏳️一切都係最美的安排~因為落雨🌧我地改變行程,才有這份“遇見”🌟🤩無意間發現到一間隱世意大利餐廳,間餐廳行外國風,簡約不花巧,門口絕對係35知己🥳吹水暢飲🍺最佳聚腳點🥂🤩踏入餐廳,發現店主好有心思,巧妙運用紅酒箱砌牆,夠創意👍👍👍而且檯與檯之間間隔闊落,毫無壓逼感😍坐低後店主熱情地推介咗幾樣,我地抱著試下的心態😉🍝paste:clams linguine夠入味👍👍👍🫕main course:mussels鮮甜,粒粒飽滿👍👍👍🍕pizza:four cheese 🥓add啖啖芝士👍👍👍🍗snacks:fried chicken wings add cheese鎖住雞汁👍👍👍🍔burger:beef🍟👍👍👍仲有佢地既🍹用新鮮水果🥑🍓🍒🍊🍍🥭🍇即時製作👍👍👍一試難忘,齒頰留香🤤🤤🤤🤩🤩🤩Waa...睇得出每道菜都好用心,一上檯😍唔單止擺盤靚,而且香味撲鼻🤤🤤🤤睇到咁“邪惡”的🤤🤤食物,早已經將“相機食先”遺忘🤣🤣🤣咁係食咗先講😋😋😋最後嚟個dessertavlova🍰👍👍👍👍大滿足😎嚟結束完美的一日🥳🥳🥳期待下次
坐低後店主熱情地推介咗幾樣,我地抱著試下的心態😉
🍝paste:clams linguine夠入味👍👍👍
🍔burger:beef🍟👍👍👍
仲有佢地既🍹用新鮮水果🥑🍓🍒🍊🍍🥭🍇即時製作
👍👍👍一試難忘,齒頰留香🤤🤤🤤
最後嚟個dessertavlova🍰👍👍👍👍
大滿足😎嚟結束完美的一日🥳🥳🥳期待下次