2015-12-02 415 瀏覽
今次尼個Tea Set係以《愛麗絲夢遊仙境》為主題坐低無耐先端上魔幻之茶,其實係藍色的蝶豆花茶,加入蘋果蜜就會變色,就好似童話中愛麗絲飲咗藥水之後體型變細,旅途正式展開整個tea set的賣相真係好鬼吸引見到已經好有衝動啦!先食個黑松露海鮮芝士火鍋,黑松露味道相當濃郁火鍋配料亦好豐富,有低溫慢煮紫薯、巴馬火腿、車打芝士、雞尾酒蝦、帶子、青口、法國蝸牛及煙三文魚等等,剩係尼個火鍋已經食到lam lam脷甜點一定唔少得啦!多款設計精美細緻的曲奇、朱古力、macaron 同cupcake ,靚到真係有啲唔捨得食塊白兔先生macaron同個cupcake好香茉莉味松露朱古力棒都好,啱晒喜愛黑朱古力嘅我!成個過程紡如進入童話仙境的美食之旅,所有嘢都好有心思,有得食又有得玩,好過癮! 下次再出新主題,一定會再嚟!
今次尼個Tea Set係以《愛麗絲夢遊仙境》為主題
整個tea set的賣相真係好鬼吸引
見到已經好有衝動啦!
先食個黑松露海鮮芝士火鍋,黑松露味道相當濃郁
塊白兔先生macaron同個cupcake好香茉莉味
松露朱古力棒都好
,啱晒喜愛黑朱古力嘅我!

2015-11-28