(非會員)
見這間餐廳的食評咁好, 星期五一於約同事去試食, 個然係好正中午12:40到已經全場坐有八成客, 餘下的位都給人訂了, 侍應話只有吧台位, 剛好有四個位, 我們當然不放過啦 當日午餐有四款主菜選擇: 肉眼扒, 比目魚扒, 西班牙式燒春雞, 還有帶子意粉 "我們一心來試食, 所以每款也order了" 用料果然新鮮, 肉眼扒更是我吃過的最好質量(好過我去過的好多酒店), 我估計這餐廳用的材料都是很高級水平的貨, 雞肉亦都很嫰滑, 魚很鮮甜, 個帶子意粉配X.O.醬炒總之每道菜都好比很多的高級酒店食府更有水準 但最令我記得這餐廳的就是每人加多$30就可以任食佢地嘅Salad Bar Buffer 同樣用料新鮮, 仲有煙鴨胸添 而佢地嘅Mushroom Soup亦是齒夾留香, 服務也有酒店的水準, 棹與棹之間也很闊落不算吵, 裝修雖然不算很好, 但亦很整潔!呵呵, 我下次同客食Lunch一定要再去~

總之每道菜都好比很多的高級酒店食府更有水準

同樣用料新鮮, 仲有煙鴨胸添

呵呵, 我下次同客食Lunch一定要再去~
2008-08-01