2021-12-04 1180 瀏覽
加左入想去list 好耐 今日終於黎一試 book 左八點黎到都要等左一陣 見佢招牌係蜜薯牛柳粒同拔絲咕嚕肉 咁緊係要叫黎試下✨蜜薯牛柳粒 $118比平時嘅大排檔細碟 但比例上黎講牛肉多過薯仔好多😍 都幾抵食 不過鍾意食薯仔嘅我都想佢可以多返幾舊薯仔🙈 味道黎講蜜糖味適中 啲牛柳幾好食 好有牛味 有咬口 薯仔就正常 外皮可以脆啲就好 ✨拔絲咕嚕肉 $98好足料 好多舊咕嚕肉 啲菠蘿同椒嗰啲配料唔多 夾起嘅時候真係有拉絲 食落好脆🤩啲咕嚕肉唔會話好肥 味道甜甜 ✨干煸四季豆 $78男朋友話食落覺得唔夠乾身 我覺得都ok 加埋啲肉碎有好少好少嘅辣味好食 🍺Hoegarrden 大枝裝 $48總括黎講三樣野都好食野嘅但唔覺話好特出 冇話特別推介要黎食 環境方面對比起一般大排檔算好乾淨 坐得都舒服 同場唔洗加一味道❤️❤️❤️❤️價錢❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️

✨蜜薯牛柳粒 $118

✨拔絲咕嚕肉 $98