2016-04-08
任飲任食放題 6:20入座$188+10%,人唔太多,但到7:30左右就開始多人。限時120分鐘,油麻地站A1出口 肉類18款,野菜5款,和食10款,甜品4款,炸物7款,刺身5款,海鮮7款,飲品7款,總共都有成50款野。而且,另加$40可享升級食材,包括馬刀貝,帶子,精選甜品,燒虎蝦,燒帆立貝,鹽燒牛肋肉,燒汁牛肋肉,法式燒羊架。而我就當然加埋佢啦,我同朋友兩個人,先叫左轉刺身,再加d海鮮同肉,唔知係咪本身set個火唔大,d人燒左好耐先熟,而且佢地個爐上面係再有層紙,而食物就係紙上燒,感覺無咁熱氣同唔會燒到黑晒。刺身方面三文魚係腩位,幾肥美,其他有馬刀貝,北寄貝,章魚,鮑片,帶子,味道就一般,唔係特別鮮甜。 炸物我就叫左超甜一口蕃薯,南瓜天婦羅同地瓜天婦羅,全部都炸得好脆,好好味。我地都叫左好多肉同海鮮,有虎蝦,帆立貝,都好好味,又大隻又鮮甜。小墨魚,就細隻左d,牛油蒜蓉青口,好香,好好味。 鹽燒牛舌,鹽燒牛肋肉都有好香濃既牛味,讚。一口和牛,細細粒,可能我口大,對我黎講係半口。鹽燒豚背肋,都唔錯,另外,一口蒜香腸,就係台灣腸咁。法式香草羊架,肥肉比較多
限時120分鐘,油麻地站A1出口 肉類18款,野菜5款,和食10款, 甜品4款,炸物7款,刺身5款,海鮮7款,飲品7款,總共都有成50款野。
鹽燒牛舌,鹽燒牛肋肉都有好香濃既牛味,讚。
一口和牛,細細粒,可能我口大,對我黎講係半口。
鹽燒豚背肋,都唔錯,另外,一口蒜香腸,就係台灣腸咁。法式香草羊架,肥肉比較多。
加左錢除左有精選甜品(蛋糕),仲有雪米糍
,綠茶雪糕,胡麻雪糕。雪糕味道唔太濃。
飲品都有特別野,可能餐廳都怕人熱氣,呢到有自家煲既涼茶。