今日和朋友去了睇話劇,由於果度早開場,我地早了食晚餐,便決定睇完後去返銅鑼灣食甜品~~~ 去到時已經有幾檯人等緊,好彩都很快輪到我地~~今日和朋友決定試下西式甜品,我試了個比利時朱古力窩夫,另外朋友試了一個比利是朱古力Mousse。比利時朱古力窩夫:見同場都有唔少人點,不過即時製作,所以要等十五分鐘左右。味道不錯,不過自己食得論盡,所以下次都係會揀返d簡單d的食物~~比利是朱古力Mousse:朋友呢個甜品,我地覺個Mousse比想像中淡,似牛奶朱古力多過比利是朱古力,唔夠苦~ 所以下次唔會點返呢個了。其實係呢間分店食過好幾次都ok,不過琴日遇著一個店員(長頭髮的女店員,感覺有點披頭散髮),由落order至到比餐具及黎甜品,佢全程都黑口黑面。唔止我地呢一檯客人,見佢對其他檯的客人都係咁。其實既然咁唔滿意客人入黎食o野,一係就直接趕我地走啦,唔好拿口拿面,食都食得唔開心啊~ =.=""好彩成個場得呢個人的態度唔好,其他的一男兩女的很nice很熱情,如果唔係我懷疑佢地間舖係咪唔想做了~

比利時朱古力窩夫
比利時朱古力Mousse

2011-08-13
10 分鐘 (堂食)
$42 (其他)