2022-06-24
夏日炎炎🙆♀️行出街唔夠一陣就已經溶晒出晒汗⋯⋯最好就係搵一間冷氣充足🧊嘅餐廳開餐🥰⋯⋯同朋友去旺角行街!行咗一陣已經冇晒力啦⋯⋯朋友提議去食韓燒⋯⋯🎈🎈Running 燒🎈🎈這間餐廳食物質素高!價錢仲超抵添⋯⋯我哋食5:30果場⋯⋯買單兩個只係🤩$$$397飲品種類都好多!最重要連啤酒🍻都係任飲😏醬汁有多款提供!有韓式醬丶蒜蓉丶大醬丶甜酸烤肉醬丶烤肉醬丶鹽醬🤩勁多醬汁😋啱晒我🥰配菜我最鍾意大豆芽丶泡菜非常爽脆又唔會太鹹!海鮮帶子超大粒又鮮甜!好少有咁高質嘅帶子⋯⋯生蠔🦪都係超大而且好新鮮!有兩款原味和芝士蒜蓉味!肉質相當肥美!扇貝😋新鮮美味!大蝦超大隻!肉質結實甜美!魷魚鬚咖喱味⋯⋯好入味好正⋯⋯肉類有豬丶雞丶牛每一樣都相當有質素!味道剛剛好!而且非常新鮮! 豬梅肉肥瘦均勻入口即溶⋯⋯五花肉仲有辣味原味添⋯⋯因為我唔食牛嘅!我朋友話牛肉超水準!我哋叫咗蔬菜沙律🥗呢樣野真係估唔到!沙律菜非常爽脆仲要保持冰凍!又有炸雞🍗又有水冷麵而且炸雞仲好正宗肉質鮮嫩!水冷麵仲有少少冰保持水冷麵的煙韌!🤩😋😋最後再每人送一條雪條😘呢次係我第一次來這間餐廳🍴但係我一定會再去😋🙆♀️仲會帶埋朋友去🙆♀️
🎈🎈Running 燒🎈🎈
飲品
種類都好多!最重要連啤酒🍻都係任飲😏
醬汁
配菜
我最鍾意大豆芽丶泡菜非常爽脆又唔會太鹹!
海鮮
帶子超大粒又鮮甜!好少有咁高質嘅帶子⋯⋯
扇貝😋新鮮美味!
大蝦超大隻!肉質結實甜美!
魷魚鬚咖喱味⋯⋯好入味好
正⋯⋯
肉類有豬丶雞丶牛
每一樣都相當有質素!
味道剛剛好!而且非常新鮮!
豬梅肉肥瘦均勻入口即溶⋯⋯
五花肉仲有辣味原味添⋯⋯
因為我唔食牛嘅!我朋友話牛肉超水準!
我哋叫咗蔬菜沙律🥗 呢樣野真係估唔到!沙律菜非常爽脆仲要保持冰凍!
又有炸雞🍗 又有水冷麵
而且炸雞仲好正宗肉質鮮嫩!
水冷麵仲有少少冰保持水冷麵的煙韌!🤩😋😋
最後再每人送一條雪條😘