2022-10-02 36 瀏覽
佐敦不嬲都多好嘢食,今日我就去咗一間IG成日見到有人打卡嘅佐敦人氣漢堡包店 burger lab~呢度鋪面唔大,但係五臟俱全,有啲高枱座位可以坐,見到個環境都幾好,於是我哋就堂食。呢度漢堡款式好多,而且非常吸引,選擇困難症之下,我揀咗鵝肝和牛漢堡,因為鵝肝同牛呢個配搭通常都冇得輸。我一路坐都見到店員喺入邊煎扒同埋炸薯格,勁香非常期待。整完之後佢就會serve上枱面。新鮮出爐真係超級正,首先啲薯格口感非常好,脆得來又唔會太硬或者熱氣,好高質,份量仲勁多,唔會兩三下就食完。漢堡又真係不得了,首先啲包有烘底,口感好好,再加埋佢個扒勁厚,一食啲肉汁必出嚟,牛肉又好香,成件事好正,再加埋鵝肝呢個配搭真係超好味,成個包非常足料,又好味,非常抵食。打食評都打到流晒口水,一定會再幫襯。

打食評都打到流晒口水,一定會再幫襯。