2021-09-07 49 瀏覽
位於美孚新村嘅外賣漢堡店,主要係賣Pizza、意粉同漢堡包,同朋友去酒店staycation,就揀咗Pizza同漢堡包試吓Hkger巨人煙肉牛肉芝士漢堡 $108外賣左大大個漢堡包有兩塊厚厚既漢堡,好香嘅牛肉味,多多嘅芝士同埋小小嘅煙肉可以令到牛肉更加鹹香味出眾!一個大漢堡🍔兩個人share👯‍♀️已經飽曬最值得一提既係小店為左外賣仍然可以keep住漢堡包嘅外型 用咗紙盒黎裝~不計成本都要令到客人食到色香味俱全嘅漢堡包☺️Hkger至尊薄餅$88有香辣腸、芝士、青椒、洋蔥,係最經典好食嘅Pizza材料,pizza個底好薄🍕而材料又十足,完全唔會掩蓋到芝士同腸嘅味道啊蒜蓉包以為蒜蓉包淨係普通咁得兩塊,但係原來餐廳好細心揀將蒜蓉包切開細塊,用紙盒裝住一份,好方便食。味道方面,每一塊包都沾滿曬蒜蓉味,而且脆卜卜☺️抵讚🥖黑松露醬薯條粗粗既薯條炸到脆卜卜☺️少少鹹味~仲擔心緊太濃味,好彩黑松露醬唔太咸,但係黑松露味啱啱好~好食之餘又唔會覺得油膩粉紅玫瑰紅茶玫瑰綠茶兩樽茶都好香玫瑰味,紅茶就比綠茶茶味更濃,至於點簡就睇大家嘅口味啦

Hkger巨人煙肉牛肉芝士漢堡 $108

Hkger至尊薄餅$88