餐廳: 湊湊火鍋‧茶憩 (MONTEREY Place)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
👍🏻 白貝海鮮鍋打邊爐嘅成敗好大部份決定於湯底 今次呢款白貝海鮮鍋淨係做到11月30日 全日供應 所以食午市嘅我哋當然要試試🥢海鮮鍋由海參、乾貝、金耳鮮蚵等熬製而成 係滾起之前建議大家都飲啖湯先 味道超級濃厚!海鮮嘅鮮味全被濃縮係湯底中💕打邊爐材料選擇都頗多 我哋特別推介嘅有👨🏻‍🍳✅ 比利時豬肉: 叫白貝海鮮鍋湯底可以優惠價加購指定新產品一客🐖比利時豬肉/美國牛肉雙拼 超級抵食 脂肪分明 肉味濃 唔會膩✅ 筆管魷魚🦑:表面有光澤 新鮮 入口彈牙有嚼勁✅ 脆吳郭魚片:魚肉嫩滑 帶有少許爽口感!✅ 企鵝丸🐧:人氣必點 企鵝丸用咗魚糜墨魚肉 同少少豬肉製成 煮熟後十分Q彈 造型可愛🥰✅ 鵝腸: 擺盤精美 口感爽口又嫩滑 湯滾 淥10秒就可以食喇👏🏻👍🏻 冷燕麥奶茶燕麥奶因為較健康的因素 近年多咗好多人飲用😉見佢佢哋出咗呢個系列 當然要試下!奶茶飲落好順滑 透出淡淡嘅原茶清香🍃 其中佢哋用左臺灣直送嘅燕麥粒 食落甜甜地 粒粒分明 雙重口感 好味🙌🏻素食/乳糖不耐症嘅人又多一個選擇喇😺 注意事項⚠️-最後仲有菠蘿沙冰🍍同梅子果凍送 食完透心涼🆒-其實全程體驗都好好 入座有正出紅茶/任食鴨血豆腐

👍🏻 白貝海鮮鍋

打邊爐材料選擇都頗多 我哋特別推介嘅有👨🏻‍🍳
✅ 筆管魷魚🦑:表面有光澤 新鮮 入口彈牙有嚼勁
✅ 脆吳郭魚片:魚肉嫩滑 帶有少許爽口感!

👍🏻 冷燕麥奶茶

注意事項⚠️
-最後仲有菠蘿沙冰🍍同梅子果凍送 食完透心涼🆒

-其實全程體驗都好好 入座有正出紅茶/任食鴨血豆腐、自助小料台等等 好享受好滿足💋

- 環境好舒服 座位闊落🎉新東方式的裝修美美的 可以打卡