2019-05-04
深水埗, 豬潤一提起依5個字就諗起維記啦, 係好幾年前開始食佢, 其實本人唔太好豬潤, 但都難敵佢既好評, 一試之下得出既結果係証明自己真係唔中意食豬潤😂所以之後轉食佢既牛米, 從此隔一排就要黎食個牛米。今晚差唔多6點9倒到, 都差唔多收鋪所以唔洗排隊, 食過都知晏晝時間一定大排長龍! 快快坐低, 巡例望下牆上menu。個人覺得咖央西多係好食過咖央多士既, 必定要加埋枱上提供既糖漿舊式牆上menu依度d呀姐落單係靠大嗌比廚房聽到既, 係哩度特色之一, 呀姐大嗌完唔洗5分鐘, 熱辣辣既野食就放係面前啦。朋友叫既餐肉牛肉米, 我麻麻地依度既餐肉, 感覺好似煎定係度放左好耐咁, 如果想加餸個人覺得加煎蛋會好d, 因為餐肉放耐左係會難食的。我既淨牛米, 確實佢湯底既味道係第二度係食唔到, 清得黎唔會淡戊戊7點未夠, 鋪頭就趕住埋數放低張單叫比左錢先了, 2碗野盛惠67蚊食食下連閘都落埋添, 不過每枱都仲有食客, 呀姐亦都無催人走, 不過食碗牛米又唔洗幾耐, 而且即使晏晝黎食, 都一樣食完就走架啦因為好多人排隊你唔會好意思霸住個位既。雖然唔係咩特別食材, 亦唔中意食豬潤, 但都係度搵到自己喜歡既
舊式牆上menu
雖然唔係咩特別食材, 亦唔中意食豬潤, 但都係度搵到自己喜歡既味道