2005-12-01 15 瀏覽
雖然有兩層,但平日去都坐唔滿,係冇咁嘈可以傾計o既酒樓。酒樓仍保留舊式設計,好多都係老伙計,手腳係慢d但態度還可以。叫左兜翅:入面好多花膠,但魚翅就緊係少之又少~5個人每人都係分得一碗仔,咁就兩舊水。炸子雞:好大隻好好味!難怪依度d食家都讚!一食就知唔係冰鮮雞~好多雞味。整得唔算油膩~個皮仲好脆添!生菜包:出哂名~又係必食推介!!蒜蓉炒豆苗:豆苗好新鮮,但係炒得好油囉。西米焗布甸:佢話平日要打電話訂先有,今日師傅整多左,問我地試唔試。於是就叫左~佢唔係每人一碗碗的,係一大兜。好多西米,好重蛋味,味道岩岩好~唔太甜又唔漏。飯後甜品推介!其餘叫左d野都冇咩特別~5個人食左9百蚊。老字號不過不失啦~但個人覺得依d真係去試一次就夠lu。
雖然有兩層,但平日去都坐唔滿,係冇咁嘈可以傾計o既酒樓酒樓仍保留舊式設計,好多都係老伙計,手腳係慢d但態度還可以。

生菜包:出哂名~又係必食推介!!

蒜蓉炒豆苗:豆苗好新鮮,但係炒得好油囉。