2020-06-17 423 瀏覽
朋友介紹帶路,原來係近福來村附近,香車街熟食,有點陌生🤪🤪🤪🤪🤪去到店員好禮貌問幾位,再比2份紙筆點選食物。有位後就量體溫消毒雙手,每枱都有膠板隔離🍜🍜🍜🍜🍜🍜準備食麵!弓先來招牌雞球,蝦膠豆卜,實左太熱(因為即炸),但聞到麵香噴噴酸辣米線,望落水多及無特別,但我飲了啖湯底,辣酸分明。沒有誰搶了誰味道,加入蔥花更香口,先試蝦膠豆卜,翠口,好味,用付皮包實蝦。正。雞球,唔會鞋身,仲要好香翠。非常正.....麻辣小辣,辣度剛剛好,不過加小小生菜都要十蚊比較唔抵,建議唔改加!魚肉響鈴,同時加入湯2秒即食更好,響鈴新鮮翠口,讓了魚肉。更一流!椒鹽雞翼。加入正香粉,味道偏重,但另一番香口食物。整體炸味濃。吃後真係要飲一飲清熱號解熱氣😂😂😂😂👍🏻👍🏻