幫襯過好多次,原因係價錢唔算貴亦唔算平,價錢水準都係中規中矩,所以無大要求既時候會選擇食佢,不過其實價錢近年加得好快,而食物質素亦越黎越差,份量越黎越少之餘啲野食越黎越咸,但係知道本身對街坊茶餐廳唔可以有大要求,但最終令我忍無可忍就係老闆娘表現越黎越無禮貌,說話態度差都不得了,落左2個餐,之後講2個餐包唔要牛油,一句串埋黎:下次要落單個時講架!其實當時就係落緊單,只係可能佢自己係系統分開入單,最令我嬲就一直以黎同其他員工咁樣落單又無問題,擺明似住自己係老闆娘,想串客而串客而且有時明明有枱,好多時入去門口都無人問幾多位同帶位,但係有時老闆娘心情唔好就會無啦啦玩野,明明有枱都會行埋黎,要求啲客出返去門口等位,佢就行黎行去,俾下其他人打尖,要啲到先既客係門口企一陣先,然後再帶返個客去人地原本想去果個位之前見過有疑似合夥人黎食野,就即刻扮友誼,係咁笑,對客講野都超有禮貌,真係好假,呢啲餐廳,永遠唔會再幫襯,請佢清楚一樣野,客人唔係佢發洩情緒同玩弄既對象