叫咗一杯爆檸四季春少甜,我張單係320號,前面嗰個人同我叫同一樣飲品,但佢冇少甜,佢係319號,我行咗一陣返嚟拎飲品,見到只有一杯319號嘅飲品,咁就繼續等⋯等咗10分鐘左右見到遲過我哋Number嗰啲單都攞咗,忍唔住問女員工我哋320號嘅單做咗未?跟住個女員工就指住枱面嗰杯319號飲品就話呢杯係我哋⋯冇錯的確係爆檸四季春,但張單好明顯係上一個人,上個客人拎錯咗我哋嗰杯飲品,我哋就要攞返佢杯嘢飲?攞返都唔緊要,重點係我哋杯嘢飲有叫少甜,上個客人嗰杯嘢飲冇叫到少甜⋯嗰兩個女員工竟然可以話個杯冇寫住少甜嘅飲品嘅甜度啱我哋㗎啦~(有影到319號係冇寫少甜嘅)呢兩個女員工完全冇確認過客人係咪拎啱飲品就任由佢拎錯飲品而且嗰段時間係非繁忙時間只有一兩個人等緊,嗰兩個女員工淨係做完飲品就放出嚟,客人埋嚟拎完全冇對過嘢飲啱唔啱就由得佢攞⋯就算整好咗嘢飲個女員工從來都唔會叫號亦唔會叫客人拎嘢飲⋯只係擺晒啲嘢飲出嚟,啲客人梗係拎錯啦!喺我哋等候期間已經見到出面整嘢飲嗰位戴眼鏡紮一條辮嘅女員工,搞錯咗人哋嗰杯嘢飲上面加嘅材料,同埋差啲比錯其他嘢飲個外賣車手⋯完全係錯漏百出⋯其實果段時段真係唔多人㗎,個女員工

喺我哋等候期間已經見到出面整嘢飲嗰位戴眼鏡紮一條辮嘅女員工,搞錯咗人哋嗰杯嘢飲上面加嘅材料,同埋差啲比錯其他嘢飲個外賣車手⋯完全係錯漏百出⋯其實果段時段真係唔多人㗎,個女員工俾多少少心機就可以改善到呢啲問題⋯
希望貴公司可以再培訓呢個女員工,嘢飲還可以,只係服務真係有待加強~
爆檸四季春