2016-10-31
當你食過聰嫂 有種情意結 就想想去試下聰少係咩一回事新屎坑 就實多人架啦 店仔又細細間。職員仔都有d手忙腳亂。而我地都唔知係排隊等外賣定拎飛。 不過食客都算去得快。 等左15分鐘左右都入得去了。裝潢包裝設計都有d似包裝過既滿記。唔知係咪出左名既甜品鋪都會走呢條路線。叫完野食都好快就上到菜姐想食的是聰嫂味 一於叫番個榴連水晶珠仍然係咁出色😎好真實既榴連味,連d冰都係咁濃郁🤗點解可以出色到咁👍🏿👍🏿👍🏿士多啤梨椰果冰。小西米分上到旁。正當我讚賞佢小西米分開上既時候,隔離戈位已經一氣過倒左落去🙈士多啤梨就好似食緊雀巢既士多啤梨雪糕囉。味道無榴連咁出色咁真實。紅豆茸豆花(33)紅豆茸好清涼得黎又唔會好水啵👍🏿 同埋同豆花好夾。如果想食清新d呢個係個唔錯既選擇不過實在太多人等。都唔太好意思坐咁耐。收銀處有生果水飲。見佢靚靚地咪試下。 um.....清水好似好飲dPs 到11月底個名有個聰字或同音(沖?衝?松?)可以全單有8折這些機會不是我的
姐想食的是聰嫂味
一於叫番個榴連水晶珠
榴連水晶珠
士多啤梨椰果冰
紅豆茸豆花
不過實在太多人等。都唔太好意思坐咁耐。
這些機會不是我的