2024-03-04 601 瀏覽
阿杏飯團嘅飯團好足料好大個,一餐食一個真係好夠飽,而且仲可以優惠價加配特色飲品,性價比相當高🥳🥳🥰🥰😋鹹蛋雞扒飯團 🍙$46鹹蛋蛋黃沙軟,鹹香綿密同香脆雞排互相輝映,層次好豐富,另外有其他配料如生菜,肉鬆,脆脆,榨菜,沙律醬等等,每一啖都係滿滿嘅配料,絕對唔會覺得單調,好有滿足感😛😛😙😋😋新宿燒汁牛扒飯團 🍙$40燒汁甜口惹味,係日式口味嘅燒牛扒,同煙韌嘅紫米飯團好夾,配料同鹹蛋雞扒飯團差唔多, 主要係肉料同醬汁有唔同🤩😄😋😋橙意滿滿🧋 飯團加配價 $20主要係橙同檸檬嘅特飲,酸酸甜甜好滋味😙😋😋😄紫薯玫瑰露🍹 飯團加配價 $17呢個係熱飲嚟嘅,飲到啖啖嘅玫瑰味,成杯係紫色嘅,幾靚幾特別😛😛😙😙😋阿杏飯團地址:新界荃灣青山公路荃灣段210號, 富華中心商場, L1 一樓, 1A-B舖#tusenwansnack#tsuenwantakeaway#荃灣外賣#荃灣小食#阿杏飯團#富華中心#荃灣站#荃灣站食#外賣飯團#台式飯團#台式飲品#大飯團#鹹蛋雞扒飯團#鹹蛋飯團#雞扒飯團#牛扒飯團#燒汁牛扒#橙意滿滿#加配價#紫薯玫瑰#玫瑰露#紫薯飲品#外賣店#下午餐#份量足#足料飯團#足料飯團

鹹蛋雞扒飯團 🍙$46

新宿燒汁牛扒飯團 🍙$40

橙意滿滿🧋 飯團加配價 $20
主要係橙同檸檬嘅特飲,酸酸甜甜好滋味😙😋😋😄

紫薯玫瑰露🍹 飯團加配價 $17

阿杏飯團