2021-04-16
我係比店員嘅服務同食物嘅質素震驚到😍店員勁有禮貌 仲會問我地啲嘢飲會唔會太甜 睇嚟真係好注重食物嘅質素🥕慢煮煙燻豬仔骨 $208寫住每日限量供應 即刻叫返一份嚟試吓大概有四五條豬仔骨 😍 配埋啲沙律同埋薯條一齊上 沙律入邊仲有幾塊橘仔解膩💕 好正 份量都幾多 最重要係~ 不費吹灰之力就拆到骨😍 將佢煙燻到熟嘅嘅過程 真係好需要耐性🥰 入口即化嘅口感 係超級鬆軟🐷 鮮嫩多汁既肉肉伴隨住煙熏味香 完全冇豬嘅羶味! 煙燻豬仔骨配埋Texas bbq醬竟直係絕配🥰 佢同普通嘅bbq sauce比係冇咁膩 因為轉左番茄醬做底 配蜜糖/紅糖 口感會fresh少少🥕Pink Panther $58我冇諗過佢係咁靚💕💕💕 變咗打卡之選同時佢係超級好飲!!!!!!!! Mixed Berry既味道好濃郁 雪糕加yogurt既軟綿綿口感 甜而不膩 真係會停唔到口🤔 🥕核果奶蓋班戟 $118店員會留意到我哋進食嘅速度 食完主菜一陣 都唔使叫佢哋上甜品 佢哋就主動送上😍❤️ 好貼心 震驚到我😍呢個都係必食之選 冇諗過佢嘅pancake係做得咁出色😍好難得可以做到咁大份而鬆軟! 係入口即溶嘅口感 !!個pa
🥕慢煮煙燻豬仔骨 $208
寫住每日限量供應 即刻叫返一份嚟試吓
🥕Pink Panther $58
我冇諗過佢係咁靚💕💕💕 變咗打卡之選
🥕核果奶蓋班戟 $118
呢個都係必食之選 冇諗過佢嘅pancake係做得咁出色😍好難得可以做到咁大份而鬆軟! 係入口即溶嘅口感 !!個pancake上枱係識震架🥺 除左蛋香味超膿 肉桂嘅香味都唔弱! 個cream都係一啲都唔膩😂 我不停點啲cream黎食😂 仲有 nuts berries 配埋一齊食 口感又各有不同😍❤️❤️