2012-09-29
是日食生日飯,早一日打黎訂左枱,食七半。我地準時到左,到達既時候已經有人要拎飛等位。但點知訂左位都係要坐員工出入口旁邊,可能我地得兩個人掛。入到去好嘈,太多一枱有四五個女仔喇,我地兩個人傾計都有啲辛苦。對住左個menu好耐,因為唔知啲野幾大份驚兩個女仔食唔哂又要打包。個肥仔哥哥侍應好好人(本身諗住睇下佢叫咩名表揚佢架,但係睇唔到。)我地要左個簿脆同一個pama ham pizza,本身仲諗住叫多個沙律,問佢大唔大份驚食唔哂個時,佢竟然建議我地唔好叫住,,因為都幾大份,哈哈,佢倒緊公司米。好啦最後要左兩個,加凍檸水同一杯大既 hoegaarden。menu話凍檸茶可以無限添飲,肥仔哥哥話凍檸水都可以。唔記得左呢個叫咩名所以叫佢簿脆啦。黎既時候勁香,我諗佢地痴返埋一齊有一個pizza咁大。一黎到係勁香,口水都流埋。好脆,啲香草有小小辣辣地,食食下都有幾分飽。另外叫左個pama ham pizza。呢個真係超好味。一片片既芝士加上香濃既茄醬味同咸香既pama ham好夾,分得出層次既脆卜卜pizza,又唔會話一淡食落去唔知食緊咩咁,可以 encore!食到呢度,肥仔哥哥問我地食物o唔ok,我
我地準時到左,到達既時候已經有人要拎飛等位。
但點知訂左位都係要坐員工出入口旁邊,可能我地得兩個人掛。
黎既時候勁香,我諗佢地痴返埋一齊有一個pizza咁大。
呢個真係超好味。
食到呢度,肥仔哥哥問我地食物o唔ok,我照直講左話其實兩樣唔一齊上會好好多,因為食完簿脆,pizza都凍左。
佢好錯愕咁話,下…我明明叫佢地分開上架渦。
之後佢仲話整過個pizza俾我地。
但我地食左兩件,掉左去整過好哂野,因為pama ham唔可以整熟,所以無得番焗。
結果經過一番糾纏之後,佢話一係你食完 pizza之後叫甜品佢 free返俾我地。
一聽到,呆左,服務有無咁好呀,雖然我知 pizza同甜品都唔值錢,但如果枱枱都係咁,咪蝕左好多。
食完都無諗住叫甜品,但肥仔哥哥主動拎左兩個甜品餐牌過黎,好啦叫左兩個,豬古力蛋糕配雲利拿雪糕同芝士蛋糕配雲利拿雪糕。
豬古力醬好好味,暖暖地既豬古力醬加上鬆軟既豬古力蛋糕再加埋凍冰冰既雲利拿雪糕簡直係 perfect match!
食完好滿足,但真係太大份,食唔哂。
件芝士蛋糕芝士味比較不足,但個餅底好足料。
唔知係外面買返黎定自己整,如果係自己整,建議將芝士味提高。
整體來說,食物水準可以接受,服務很好,但價錢略貴,餐廳環境比較嘈吵,談情說愛既話可以選擇其他地方