2020-07-12 538 瀏覽
📍TaiKoo 太古 📍 ...人老了, 其實真係要介甜野🐟🐟🐟但我都仲係介唔到朱古力, 特別係超濃的朱古力, brownies 個類東西..每食一淡都好似會肥一磅咁....🤢🤢如果個日食完一塊marks & spencer 既朱古力餅, 真係午餐晚餐都無得我食😭😭, 因為真係好肥好邪惡, 一淡朱古力餅加多淡iced americano, 就好似red bull送我一對翼咁🥺🥺😭😭🤤😂...📍3重朱古力碎粒曲奇💰HKD 14.00📌味道 7.8 / 10分佢好濃好濃朱古力味, 程度就好似godiva雪糕咁濃, 不過佢真係偏甜, 所以要多杯凍黑啡中和返呢 @@✔️✔️✔️✔️如果無咁甜真係一次過食幾塊😳😳佢手掌咁大塊,HKD 14.00性價比好高喇👶🏻✔️...個包裝仲要俾我影到閃閃下🧚🏻‍♂️, 好似有人同你講hello, 快點買我這塊肥仔餅食吧🐟🐟🐟🐟🐟🐟肥到好得人驚🐟🐟🐟好似睇緊Charlie and the chocolate factory 咁😣...———————————————————————.📌環境:6.9 /10分 📌Outdoor area is not available📌不可
📍TaiKoo 太古 📍
📌不可帶寵物黎餐廳🐶
📌不要加1
———————————————————————
- 高水平
- 中上水平✔️ ( 我好明顯係偏心咖✔️)
- 正常和中上水平之間
- 正常水平, 路過可試
- 我好爭扎 LOL
- 唔使試