2018-04-10 142 瀏覽
去食omakase-彩😛 好肥美既大拖羅 燒一燒 再灑上岩鹽 超香口 咬落去 油份係標出黎架🤭 勁正 油脂充滿整個口腔 好滿足啊😍中拖羅 拖羅手卷都相當唔錯🤭 當然我最愛既馬糞海膽壽司🍣 甘甜🤤 一啖過 爽啊!.講返個前菜先😂有來自築地既海鰻魚苗、牛油果蝦沙律 魚苗滑身 唔腥 加左少少醋 酸酸的 而螢光魷魚 細細粒好可愛.刺身-北海道水八爪魚配酸汁 全世界最大八爪魚 將🐙中間部分做刺身 而吸管 口感爽脆 咬落咔咔聲 唔銀 好特別既口感 -築地赤貝 點即磨山葵、檸檬辟腥 赤貝爽脆 唔腥 好食 -北海道牡丹蝦 九州福岡深海池魚 鮮甜.蒸物蒸毛蟹 蟹羔加厚實蟹肉🤤.燒物西京麵豉銀雪魚 甜麵豉配肥美厚實銀雪魚 啖啖肉😍.壽司-白蝦壽司 -金目鯛 加了柚子汁 香味撲鼻-鯛魚壽司加薑蓉 -赤目魚壽司-馬糞海膽壽司-三文魚籽壽司-中拖羅手卷.仲有魚湯同甜品🍮 食到飽一飽🤭========================壽司藝 (大坑)大坑浣紗街九號地下

講返個前菜先😂

刺身
-築地赤貝 點即磨山葵、檸檬辟腥 赤貝爽脆 唔腥 好食
-北海道牡丹蝦 九州福岡深海池魚 鮮甜

-三文魚籽壽司
-中拖羅手卷

仲有魚湯同甜品🍮 食到飽一飽🤭

========================
壽司藝 (大坑)
大坑浣紗街九號地下