2024-07-20 1773 瀏覽
今次同朋友約左呢間灣仔區taco,因為無book位,星期五就只得窗口位,咁既天氣真係食到成身汗,不過野食係好食既👍🏻點左2款taco, one order only one serve,所以呢度係點左4個taco,同朋友都聽staff介紹,點左Al Pastor from the Trompo (烤豬肉)同埋Lengua(煮牛舌)烤豬肉較重味,再配上生洋蔥同芫荽,配合得啱啱好,其實我本身唔食生洋蔥同芫荽,但呢個組合我可以接受👍🏻煮牛舌個款就係食越南河粉個種牛肉味,食到牛舌既肉質,但同樣配住洋蔥同芫荽,個分量又啱啱好👍🏻再黎就係taco,如果淨係同朋友飲番杯,配酒既話,淨係點呢個都夠,我同朋友只點左細份,都比個份量嚇親,我地2個都覺得唔洗再加肉碎個啲點左2杯話係signature但就飲落不過不失

點左2杯話係signature但就飲落不過不失
2024-07-19