2020-01-04
巴馬臣火腿火箭菜pizzayummy yummy 最愛火箭菜 一份有6塊 (應該係9吋)個皮係好似餅乾果種咁脆(個人喜歡厚厚邊好似面包質感的皮)蟹肉咸蛋黃意粉好香咸蛋黃 都食到蟹肉安格斯牛面脥配薯角呢個真係一般舨 唔知係咪我少見識牛面脥肉的質地 佢食落好似煲完湯的湯渣 肉質碎濕濕 唔知發生咩事 (下次我就唔會食呢個)蒜蓉蜜糖&水牛城汁炸雞翼 (套餐+$20 3隻)朋友話蒜蓉蜜糖好好味 但水牛城汁就一舨另外仲叫左(無影相):水牛芝士牛油果沙律:呢個正 水牛芝士同牛油果都好香好新解 沙律係用黑醋 高級又美味炸米丸子(套餐+$22):第一次食炸米丸子 味道同口感都做得好好 食到一粒粒米 值得推介和嘗試香煎帶子紅菜頭燴飯:淡淡紅菜頭味道 帶子煎得好香好味另留意番 佢d飲品本身都唔貴 跟餐仲有半價 我個人覺得好抵啦!總結:食物大部分都好味道和會再番來食的 重點係價錢唔貴 我們5人晚餐平均$152 勝價比相當高舖頭有大大張連儂場 亦都係我會光顧的原因 記住呀!黃色經濟圈要靠你同我去加油
個皮係好似餅乾果種咁脆(個人喜歡厚厚邊好似面包質感的皮)
蟹肉咸蛋黃意粉
好香咸蛋黃 都食到蟹肉
安格斯牛面脥配薯角
蒜蓉蜜糖&水牛城汁炸雞翼 (套餐+$20 3隻)
朋友話蒜蓉蜜糖好好味 但水牛城汁就一舨
另外仲叫左(無影相):