2022-03-28
較早前因為生日朋友邀嚟食lunch! 朋友一早book左所以有得坐bar 檯。 我地 order 嘅係12貫,師傅好用心介紹每一道食材!而每道都係最時令同新鮮,由淡到濃,而且一道比一道驚喜,有D 配搭晤係師傅介紹都唔會知亦都唔會諗到係咁夾,咁好味,所以先一貫比一貫驚喜!我同朋友都係超愛吃日本紫菜,每以去日本都會買晤同嘅紫菜試!而呢度嘅手卷好味之餘,連塊紫菜都好香好好味,包左飯都仍然好脆,仲要係成塊紫菜嘅味同脆度都均勻,真係好味!我地呢D紫菜控當然唔會放過,去請教師傅啦!原來師傅喺日本都試左好多間唔同嘅紫菜,最後走遍日本才搵到呢間特別製造好味嘅紫菜!可想而知師傅幾咁堅持食材嘅質素!CP值高,值得推介嘅 omakase!唔好意思因為掛住食,完全晤記得影相,只係影左一張🤣🤣
唔好意思因為掛住食,完全晤記得影相,只係影左一張🤣🤣