係天水圍有間可以食大阪燒,專程過黎試試。可以住輕鐵到濕地公園站,行2分鐘就到。裝修簡潔,可於門口有自助售賣機,可8達通或信用卡付款,如要付現金需於到櫃台落單。似快餐點形式的日式餐廳,台面有寫人手不足可以門口,自助售賣機。由職員態度差,問一答一語氣唔想答你咁款。想付現金關係,企左係度抬頭望個電子牌,一輪原來有個餐牌。笑左。點餐時叫了個沖繩黑糖珍珠奶茶,職員問要咩茶底,由於當時係無俾餐牌,自然就問有咩啦,一手遞過黎眼尾都唔望你,你自己搵啦,好喇咁要個茉莉綠茶底啦,仲問咩綠茶,睇完個幾款茶底都係得一款綠茶😅, 我唔係係度做嫁,可能個餐牌係其他頁到有其他款我唔知啦。佢當我熟晒啲野咁。人呢有時好衰既,又要鬧又要係度食。但我真心想食大阪燒先過黎,就算服務咁差都想試下。沖繩黑糖珍珠奶茶,茉莉綠茶,茶底香唔錯。美式咖啡,可以火炙芝士海鮮大阪燒,芝士味濃郁鰻魚滑蛋丼,鰻魚都幾一條,多汁都不錯。份量不會太大份,因此可以作早餐或下午茶。食物質素還可以,都會想再食但服務就差了。明白形式同一般餐廳不同,但面對客人查詢時都不應有此 不願答,唔耐煩既態度。如想再食或有興趣試的朋友建議:1:首選用自助機購買 (可信用
係天水圍有間可以食大阪燒,專程過黎試試。
可以住輕鐵到濕地公園站,行2分鐘就到。

職員態度差,問一答一語氣唔想答你咁款。

沖繩黑糖珍珠奶茶,茉莉綠茶,茶底香唔錯。
美式咖啡,可以
火炙芝士海鮮大阪燒,芝士味濃郁
鰻魚滑蛋丼,鰻魚都幾一條,多汁都不錯。

份量不會太大份,因此可以作早餐或下午茶。

食物質素還可以,都會想再食但服務就差了。

如想再食或有興趣試的朋友建議:
1:首選用自助機購買 (可信用卡,8達通)
2:如需餐牌要自己主動問。
3:然後等叫號碼。
2024-04-04