2018-05-06
去完寶林探親戚 同老豆搵最近有咩好食 去到商場搵到呢間火鍋 老豆話想食 就試下都唔錯喎 好多湯底揀 又有辣雞煲又有烤魚但老豆唔食辣 唯有叫個椰子雞鍋同埋極品牛肉既餐 有海鮮同花膠食等個湯底來之制,出去行左個圈 都有好多野食自助菜類丸類調味雪糕飲品都可以任拎任食 全自助 勁開心 不過先食左個雞同肉先又真係正喎 啲雞唔係放係湯到勁鞋 另上比我地自己黎 第一round先叫肉類 上菜上得勁快 湯底都未滾就到了 效率唔錯湯底一滾一起蓋 啲椰子味真係好香甜 先食左雞 令個湯底就更甜好味咖喎 啲雞一熟即食 岩岩好 唔太老 夠滑仲有好多件 兩個食都係岩岩好食得哂 加埋個甜湯底都perfect海鮮都同步上埋 啲花膠拼呢個湯底簡直一流 花膠吸哂啲鮮甜 食落口又林又甜啲豚肉牛肉整到好薄 滾兩下都食得 好味呀唔會un唔會硬 呢個薄度我中意連老豆都encore個牛食 因為真係唔錯最後食左好多菜 吸哂啲精華 再飲左兩啖湯勁滿足埋單450有找 呢個質素 200幾一個都可以呀
又真係正喎 啲雞唔係放係湯到勁鞋 另上比我地自己黎
最後食左好多菜 吸哂啲精華 再飲左兩啖湯勁滿足