2024-06-07 29 瀏覽
 Double cheese and beef set $85 由絞肉至肉球全自家出品100%美國牛再加上自家制漢堡醬的確幾好味🤤,有別於平時漢堡醬,用咗少少炸洋蔥🧅去造成個醬汁非常惹味,比起用生洋蔥更加可以突出到牛肉嘅Juicy,牛肉完全冇根,肉質非常鬆軟,食完Double都唔覺得好膩,成個包嘅size唔算特別大,所以一個女仔食晒成個Double絕對冇問題🙂‍↔️ w/細薯條🍟 落咗幾種調味粉,有少少芝士粉同辣味,都幾惹味  Hot Dog Set $65 熱狗有明顯烘熱過,醬汁同腸仔冇乜特別,但因為新鮮製作,所以都好好味(會推薦牛肉漢堡多啲)  w/洋蔥圈 炸粉唔會太厚,食到洋蔥嘅甜味芒果沙冰 用咗新鮮嘅芒果去做非常之甜,夏天踩完單車飲一流 開心果椰汁沙冰 係special,椰汁味會比較重開心果味比較淡啲,但飲落好清新,第一次試呢兩隻嘅配合,估唔到都幾match
 w/細薯條🍟 落咗幾種調味粉,有少少芝士粉同辣味,都幾惹味
 w/洋蔥圈 炸粉唔會太厚,食到洋蔥嘅甜味
芒果沙冰
用咗新鮮嘅芒果去做非常之甜,夏天踩完單車飲一流
開心果椰汁沙冰
2024-06-05