餐廳: add@Prince
資訊:

2017-08-20 5131 瀏覽
話說為了準備自己生日飯,一早睇定食乜,見 add@prince 做緊特價成人$508/位,2成人1小童免費,仲有75折,。主題仲要係龍蝦岩晒我啦~緊係立即訂位。因為要等埋老公收工,所以 book 左 7:00pm。7:15pm 去到門口已見到一個Dessert counter,地方不大食物款式不多……以為裡面擺唔晒先擺出來,點知唔係囉~ 行左一圈,已經好失望,望落去真係唔多野食。第一時間搵冷盤龍蝦,行左一圈都唔見,只見到蝦同青口。後來終於見到有,原來每次只拎5隻出來,好快就比人清晒,而且要等好耐先 refill。尾聲才見到可以影相。其他龍蝦產品,都係好一般,而且我眼見多數得返D頭,冇乜肉可以搵到。呢個上湯龍蝦烏冬呢個咖哩定印度式呢個泰式刺身方面,三文魚,吞拿魚,甜蝦。但師傅切得好細塊,仲要每次比得3小塊,吞拿魚多根而且切到痴埋晒又爛蓉蓉。總結,如果想食龍蝦,我令願用匯豐信用咭去 Regent Hotel 食好過,起碼選擇多好多。
。主題仲要係龍蝦
岩晒我啦~緊係立即訂位。

尾聲才見到可以影相。

呢個上湯龍蝦烏冬

呢個咖哩定印度式