2017-05-08 626 瀏覽
1+2豬扒食過好幾次, 因為有我既至愛沙嗲醬. 每次返兜原因都係因為佢, 沙嗲醬夠辣又唔會太重味遮蓋左豬扒既味道. 兩樣野夾起上黎PREFECT MATCH如果鍾意點醬既朋友, 可以試配一下牛舌一樣正!! 個人覺得點起辣辣既沙嗲醬更加惹味.有要求既我其實一向唔太鍾意去茶餐廳, 但1+2 既坐位夠闊落出奇地配埋燈光柔和環境下. 唔多人既時候確實可以舒服地HEA一日慢慢傾計.而今日不例外, 出開旺角建議左朋友去呢度食LUNCH叫左個豬扒撈粗. 當然唔小得加沙嗲醬一齊食. 豬扒一如以往肉積夠嫩煮得恰到好處, 外面煎得脆脆地有層次...唯獨係粗麵既味道可以改善一下!!咁就完美.下次真心想試羊扒, 見到有人ORDER賣相好吸引!!!!!另外叫了杯特飲,朱古力咖啡. 味道不錯FEEL到有HEART的. 價錢唔貴仲有靚靚裝飾, 值得一讚!!!
1+2豬扒食過好幾次, 因為有我既至愛沙嗲醬.

下次真心想試羊扒, 見到有人ORDER賣相好吸引!!!!!