2017-04-18 352 瀏覽
本身三人行。但有個飛機fd放飛機。得返兩個去咗依間餐廳晚餐。比佢個二人set吸引咗。先嚟係湯加咗啲pepper。唔係忌廉湯。好似係菜。麻麻哋。頭盤兩款揀咗柚子雞翼。啱啱炸出嚟夠熱同脆無得輸。點埋柚子蜜食簡直perfect另一款叫咗芝士薯格。又係炸。不能難食。有三種醬。好似有牛油果。有cheese。有鹹忌廉。但得微量。食到最後薯格無嘢點主食叫咗意大利飯。飯夠creamy軟熟同好香黑松露味但超細碟。另一款叫肉眼配疑似某快餐店薯條。早知有薯條就唔揀薯格啦。個扒比較薄。雖然無醬點。但都食到好juicy。不錯。另外配咗一舊燒菠蘿。全晚最愛。勁多汁又夠甜藍莓檸檬梳打。無乜藍莓味。酸酸哋。幾refreshing。其實個餐份量係ok味道都不錯。但Mingorr都好care環境夠唔夠乾淨。食食吓就有隻盲頭烏蠅喺我杯邊行。之後又有蚊滋飛飛吓。大大影響食慾
主食叫咗意大利飯。飯夠creamy軟熟同好香黑松露味
但超細碟。
另外配咗一舊燒菠蘿。全晚最愛。勁多汁又夠甜
藍莓檸檬梳打。無乜藍莓味。酸酸哋。幾refreshing。

2017-04-17