2022-11-08
今日平日無咩嘢做,所以嚟咗深井呢間cafe食午餐。雖然呢間係一間小店,但食物質素都好好,而且服務員好有禮貌❤️..✅ 七月早餐套餐☀️ $98呢個all day breakfast好滿意☺️點解呢?因為佢唔似大多數嘅all day breakfast係跟腸仔同煙肉,而係有沙律菜、西班牙黑豚火腿片、牛油粟米粒、炒蛋,同法式烤焗薯塊😋成個餐食完都唔會覺得油膩!我最鍾意係焗薯塊,好香口。我仲加咗$15配bagel🥯我覺得cp值都好高。佢嘅bagel外皮脆脆地,但入面就鬆軟~而且唔細舊..✅番茄海蝦意粉🍝 $88呢碟意粉首先要讚佢嘅份量,估唔到雖然係cafe,但都好大份🤩味道都好好。佢個醬汁調味調得好好,主要有橄欖同番茄🍅意粉嘅煙靭度係我嘅口味🥰..✅朱古力奶🍫🥛 $40呢個飲品除左賣相吸引,味道都💯。口感好豐富,朱古力同牛奶味都好出😋..✅西西里檸檬咖啡☕️🍋 $45今次係我第一次飲,估唔到原來檸檬同咖啡咁夾。下次會再encore。..呢間cafe我好滿意🌟下次會再嚟食佢嘅all day breakfast 而且試下加其他配料。呢到嘅環境好舒服,好適合想靜靜地做嘢嘅你地~
✅ 七月早餐套餐☀️ $98
✅番茄海蝦意粉🍝 $88