平日晚上,約左幾位朋友dinner後來chill下。當晚雖然落大雨,但我地靠門座位都坐得舒服😌Menu 野食同野飲都有分大人/小朋友份量。小朋友仲有提供畫紙畫筆🖌️我地叫左個肉醬意粉改長通粉,方便小朋友食。味道偏咸,下次可問問可否少鹽。 薯條Share,好味👍🏻 🍺🍹🍵 野飲:啤酒,Fresh Mango Juice,Tea。呢度服務有禮貌(可能因當晚唔多人,見有其他評價話poor service🙈)。大概22:30開始清場,準時23:00關門。 🚗 付近屋苑可泊車,平日$13/小時。有消費Free parking。但當晚走時冇人在車場counter, redeem唔到free parking🫣

薯條Share,好味👍🏻