Sky726

2021-09-08 55 瀏覽
想同一位好耐無見嘅老朋友搵個地方舒舒服服坐下傾下計,食個lunch, 喺旺角附近其實多餐廳,不過如果係地鋪,一般都細細間,坐得好迫,又多人等位,食到趕頭趕命。而火車站果邊大商場入面又係難等位,長期都好爆。今日去左呢度試,原來25樓嘅旺角街景係咁樣嘅。Lunch 全部set都7折,折實大約$100/位。我同朋友都叫左個牛肉漢堡餐,有沙律、餐包、餐湯、餐飲。個沙律好值得讚,蔬菜係好新鮮,好fresh 係高級餐廳食到果種一樣,個汁酸酸地好好味。Burger with french fries, 都算大份,一個女仔可能食唔晒。牛肉好juicy, 無問我幾成熟,似係日本和牛漢堡的質感,好林。薯條炸到好脆,有小小似返炸的感覺,總結係好味嘅,坐得舒服,冷氣好夠,無限時,人唔多,旺角來講算唔錯。