2024-12-06 0 瀏覽
而家呢啲天氣最啱四圍去,坐下海邊吹吓海風食個lunch,去愉景灣就最啱,可以慢活一吓。呢度好多唔同國家嘅菜式,土耳其菜平時就真係好少食,見佢喺門口好熱情咁同我打招呼,我就入咗去試吓😄🍕 土耳其pizza我就揀咗辣肉腸芝士味,pizza嘅形狀同我哋平時見到嘅有少少特別,佢係長尖形批邊好脆餅底又夠薄,咸咸香香嘅芝士輕易做出拉絲效果☕️ 土耳其咖啡呢款咖啡想試好耐㗎啦,就係鍾意睇住佢喺沙上面慢慢煲熱,新鮮燒製出嚟嘅咖啡真係好香,咖啡味唔太苦澀而且帶陣陣草本香🐔 香烤雞肉串唔好睇少佢只得兩串,個份量係好多🙈兩邊燒得帶點焦香,滿滿嘅香料但又唔會遮蓋雞肉嘅味道➡️ Pasha Turkish Cuisine (愉景灣)愉景灣廣場徑8-12號D’Deck地下G08A號舖
🍕 土耳其pizza
☕️ 土耳其咖啡