2020-12-09 282 瀏覽
可以坐得舒適咁打冷都幾重要~再加上呢到大部分既潮州菜都有供應!真係一個打冷既好地方.重點係姐姐們既服務態度都好好,而食物亦唔係個種一般既連鎖店咁,都幾潮式下!.♦ 凍烏頭 ⋆ $168Menu話呢個係本地烏頭,好新鮮而且肉質好結實. 蘸少少豆瓣醬就已經好夠鮮.♦ 鹵水墨魚 ⋆ $88潮州野又無理由唔食鹵水! 鹵水墨魚一份份量都幾足,下面仲有D鹵水豆腐係底. 鹵得幾入味,值得一試.♦ 胡椒鹹菜豬肚湯 ⋆ $52我只係叫左一碗既份量. 個人認為鹹菜味唔係好夠(因為我太喜歡鹹菜啦)不過胡椒味都好重,呢個天氣飲真係好舒服.♦ 椒鹽牛仔骨 ⋆ $88牛仔骨好多乾蒜好惹味~肉質偏軟.不過就都幾多肥肉.香口但略肥..♦ 方魚肉碎粥(碗) ⋆ $48一碗大概可以分2-3細碗,味道同平時食開既好似, quality合理.♦ 一口反沙芋 ⋆ $68反沙芋好好味!呢個甜品為呢餐做左個好好既結尾,又甜又香口.必試!.

♦ 凍烏頭 ⋆ $168

♦ 鹵水墨魚 ⋆ $88