2023-09-06
開學日,放學即刻去搵食。唔明點解一放學就餓鬼咁,難道返學消耗太多🤔去左旺角食飯,上網見呢間好多好評,試一試先。一入到餐廳,裝修好舒服,主要係白色,感覺好乾淨光猛。每一個座位都有較高嘅梳化,私隱度很高,方便玩唔同嘅board game。我地叫左意式芝士肉醬扁意粉,煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉,兩個餐都加$38 ,可以有沙律及芝士蛋糕,另外叫士多啤梨奶昔,薄荷朱古力。芝士肉醬扁意粉好大碟,好彩我小朋友大食,一般女士未必食得哂。煙三文魚忌廉蕃茄醬意粉個汁好正,酸甜味效得剛剛好,份量一樣好多。柸士多啤梨奶昔好香士多啤梨味,小朋友一邊飲一邊讚。應該好凍,暑氣盡消。我柸薄荷朱古力都好好味,加埋上面有cream, 一絕。本來有3款芝士蛋糕選擇,可惜賣哂,我地叫左法國朱古力芝士蛋糕。蛋糕賣相富歐陸風格,唔係放係碟就算,睇得出用心機準備。甜度適中,有誠意。總括坐得舒服,食物味度良好,仲要價錢平加旺角區👍🏻😋Yummy Yummy: 8/10😋
總括坐得舒服,食物味度良好,仲要價錢平加旺角區👍🏻
😋Yummy Yummy: 8/10😋